Přihlásit

V domě myslivců se mají pořádat sexuální party, nimrodi se bouří (idnes.cz)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Českomoravská myslivecká jednota pronajala přízemí a sklepní prostory ve svém pražském sídle firmě, která tu údajně bude pořádat swingers party. Konzervativním myslivcům se však erotika v sídle nelíbí.
Čeští myslivci v čele s hejtmanem Jaroslavem Palasem a poslancem Jiřím Papežem řeší mezi sebou velmi pikantní kauzu. Rada Československé myslivecké jednoty totiž schválila pronájem části svého dlouholetého sídla v centru Prahy. Nový nájemce tu má podle smlouvy zřídit "Centrum volnočasových aktivit". Mnozí myslivci se ale bouří - pod názvem se podle nich skrývá erotický swingers klub. Neboli podnik zaměřený na hromadný sex.
"Jednání o pronájmu měl na starosti šéf ekonomické komise Miroslav Kraus. Ve zdůvodnění nám bylo řečeno, že v domě bude něco jako klub, v němž se budou příležitostně konat swingers party," řekl MF DNES Jiří Papež, místopředseda myslivecké jednoty a vlivný poslanec za ODS.
Redakci to potvrdili i další účastníci jednání rady. Hovoří jen pod podmínkou anonymity. "Při schvalování pronájmu na myslivecké radě jsem na vlastní uši slyšel, že má být v domě swingers klub," říká jeden z nich.
Mezi myslivci, kteří si potrpí na tradice a důstojnost, jde o velmi choulostivé téma, s nímž nechce být nikdo spojován.
"Vím, že v členské základně to nevyvolalo zrovna vlnu nadšení. Mnozí s tím nesouhlasí," říká Papež.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.