Přihlásit

Pěší safari za medvědy a vlky (Pražský deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Využijte speciální balíček a poznejte faunu Bavorského lesa.

Město Grafenau ležící v srdci Národního parku Bavorského lesa je skutečným skvostem pro všechny milovníky přírody.
Kdo se chtěl už dávno toulat přírodou srovnatelnou s kanadskou divočinou, ale nemohl za tímto dobrodružstvím cestovat až na druhý konec světa, ten se v letovisku Grafenau nachází na správném místě.
Od českých hranic je toto útulné městečko vzdáleno pouze "co by kamenem dohodil". Poznat celý region přírodního parku lze pomocí speciálního balíčku Bavorského lesa, který nabízí pěší safari spojené s návštěvami medvědů, rysů, vlků a dalších zvířat v rozlehlých ohradách.

V korunách stromů
Absolvovat můžete také procházku doslova korunami stromů s nejdelší stezkou na světě nebo třeba túru vedenou ranžerem dle vlastního výběru.

Další možnosti
Neobvyklým využitím volného času se může stát nejdelší letní sáňkařská dráha na světě s monstrózními loopingy.
Rodiny s dětmi mohou navštívit indoorový zážitkový svět či různá muzea, kde na rozdíl od těla procvičíte mysl. A až budete patřičně unaveni, můžete pro změnu vyrazit do lázní.

***
Výhodná nabídka
Speciální balíček obsahuje tři přenocování se snídaní, zabalený turistický batoh se vším potřebným, vedené prohlídky a vstupy na atrakce. K obdržení je už za cenu 95 eur za osobu. Více se dozvíte: Informační centrum Bavorský les - Šumava tel./fax: +420 387 202 598 e­mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. www.grafenau.de

 

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.