Přihlásit

V Mirošově Na Statku zvou na zvěřinu (Rokycanský deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Mirošov (okr. Rokycany)
Srnčí carpaccio, zvěřinová polévka, bažantí prsa na jalovci, jelení medailonky s červeným zelím, plněný dančí řízek, zajíc dušený na víně se švestkovou omáčkou, zvěřinová sekaná, srnčí kousky v bramborovém těstíčku a další pochoutky tvoří nabídku speciálního jídelníčku týkajícího se od čtvrtka 17. do neděle 20. října vyhlášené mirošovské restaurace Na Statku. Ke zvěřině vám zde pozorná obsluha doporučí i výjimečná vína z vinařství Kolby.

 

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.