Přihlásit

Finanční příspěvek na pořádání přehlídek trofejí (Karlovarský deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Otázka pro Andreu Bockovou, mluvčí krajského úřadu Karlovarského kraje

Poskytne Karlovarský kraje také v letošním roce finanční příspěvky na pořádání chovatelských přehlídek a mysliveckých výstav trofejí zvěře, které jsou veřejností hojně navštěvované?
I letos pamatoval Karlovarský kraj na tyto populární akce a finančně je podpoří. Odbor životního prostředí a zemědělství doporučil finanční příspěvek v celkové maximální částce ve výši 15 000 korun pro pořádající okresní myslivecké spolky. Arada kraje tento návrh schválila. Znamená to, že okresní myslivecké spolky na Karlovarsku, Sokolovsku a Chebsku dostanou každá po 5000 korun na přípravu chovatelských přehlídek a výstavu trofejí. Karlovarský kraj okresním mysliveckým spolkům tento příspěvek poskytuje každoročně. Účast kraje na těchto přehlídkách by měla být naplněna finančním příspěvkem pokrývajícím náklady spojené s pronájmem sálu, kde se přehlídky konají.


Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.