Přihlásit

Žáci základních škol mohou kreslit na téma myslivost (Novojičínský deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Novojičínsko
Okresní myslivecký spolek Českomoravské myslivecké jednoty v Novém Jičíně pořádá pod záštitou starosty města Bílovec Petra Klimka a kastelána bíloveckého zámku Eduarda Valeše velkou výtvarnou soutěž. Akce je určena pro žáky prvního i druhého stupně základních škol v okrese Nový Jičín. Fantazii se meze nekladou, proto jsou vítána díla v libovolném formátu a také díla prostorového provedení. Jediným pravidlem soutěže je dodržet tematické zaměření děl, kterým je myslivost a lesní zvěř.
Všechna zaslaná díla budou vystavena v rámci konání Chovatelské přehlídky trofejí za rok 2013. Expozice bude probíhat ve dnech 22. až 27. dubna na zámku v Bílovci a tamtéž proběhne v neděli 27. dubna od 10 hodin závěrečné vyhodnocení prací a předání hodnotných cen. Po ukončení Chovatelské přehlídky trofejí budou výtvarné práce vystaveny v trvalé expozici zámku. Výtvarná díla je nutné doručit do 14. dubna na OMS Nový Jičín, Kunín 291 a nezapomenout připsat název školy a třídy, a také dodat jméno a příjmení.




Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.