Přihlásit

Muzeum připravilo výstavu (Jihlavský deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Jihlava
S fotoaparátem za humny. Tak se jmenuje výstava autorských fotografií Milana Slavingera, která bude od tohoto pátku k vidění v prostorách Muzea Vysočiny Jihlava.
"Připravena je kolekce více než šedesáti fotografií převážně s přírodní tematikou, a to od krajiny po detail, z období posledních deseti let. Většina fotografií pochází z jihlavské části Vysočiny, zejména z okolí Dolní Cerekve. To znamená z blízkého okolí autorova bydliště. Odtud vznikl také název této výstavy," popsala výstavu Dana Oberreiterová z Muzea Vysočiny Jihlava. Výstava S fotoaparátem za humny v prostorách muzejních arkád potrvá do 25. května. Autor fotografií Milan Slavinger je vedoucím oddělení lesního hospodářství a myslivosti na odboru životního prostředí jihlavského magistrátu a dlouholetý člen Klubu fotografů přírody při Českomoravské myslivecké jednotě.


Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.