Logo
Vytisknout stránku

Výstava unikátních trofejí na letošní Národní výstavě myslivosti

Dne 22. dubna 2023 začíná na brněnském výstavišti Národní výstava myslivosti. Pětidenní termín zahrnuje také oslavy stoletého výročí Českomoravské myslivecké jednoty. Souběžně na výstavišti v Brně probíhá veletrh ANIMAL TECH zaměřený na živočišnou výrobu a Národní výstava hospodářských zvířat.

Doporučeno Výstava unikátních trofejí na letošní Národní výstavě myslivosti BVV

Národní výstava myslivosti je umístěna v hale G1, část programu bude také probíhat v hale G2. ANIMAL TECH a Národní výstavu hospodářských zvířat najdou návštěvníci v halách P a F. Na výstavní ploše se představí téměř 70 vystavovatelů s potřebami pro myslivost, se zbraněmi a s optikou. Seznam vystavovatelů je k dispozici na webu výstavy. Součástí oslav ČMMJ je pětidenní program, který obsahuje mimo jiné sobotní Mistrovství Evropy ve vábení jelenů, galavečer a ples v pavilonu A1. Návštěvníci budou moci také ochutnat zvěřinové speciality v myslivecké restauraci. V neděli a v pondělí proběhnou soutěže v timbersportu, chystá se výstava raritních srnčích trofejí. V expozici ČMMJ budou vystaveny unikátní trofeje, konkrétně přes 140 významných českých trofejí od roku 1923 a 35 historicky nejsilnějších trofejí ze Slovenska. Mezi další doprovodné aktivity patří včelařská výstava a prodej farmářských a regionálních potravin. V úterý odpoledne budou moci návštěvníci se psy vyzkoušet koňskou trailovou dráhu. Kompletní aktuální doprovodný program je zveřejněn na webu výstavy.
Výstaviště bude otevřeno od 9 do 17 hodin, ve středu do 16 hodin. Základní vstupenka stojí 110 Kč a je dostupná pouze při online nákupu na webu veletrhu, vstupné na místě stojí 180 Kč. Organizované skupiny nad 15 osob mají v pondělí a v úterý výhodnější vstupné a ve středu pak vstupné zdarma.
Více informací na www.vystavamyslivosti.cz.

Zdroj: tiskové oddělení BVV

Poslední změna: 13.03.2023 8:14

(0 hlasů)
All Rights Reserved | SvetMyslivosti.cz | Lesnická práce s.r.o.