To nejlepší z naší přírody aneb jídlem k lepšímu životnímu prostředí (ekolist.cz)
- Kategorie: Zpravy z oboru myslivost
To nejlepší z naší přírody! Tak zní název jedinečného projektu, který připravila Českomoravská myslivecká jednota ve spolupráci s nositeli prestižních potravinářských ocenění Klasa, Regionální potravina a Bio potravina. A nejde jen o výtečná jídla, ale i o starostlivou péči o naši přírodu.
Českomoravská myslivecká jednota letos slaví 100 let od svého založení a toto jubileum chce také ozdobit realizací osvětového projektu To nejlepší z naší přírody. V rámci kuchařských show známých šéfkuchařů Jaroslava a Pavla Sapíka motivuje veřejnost k preferenci tuzemských kvalitních potravin a zvěřiny, aby se tak na naše stoly dostávaly chutné pokrmy připravené z čerstvých surovin.
Celý článek najdete zde