Logo
Vytisknout stránku

Začíná Natura viva 2019

Ve středu 22. května začíná na výstavišti v Lysé nad Labem 24. ročník největší mezinárodní výstavy myslivosti, rybářství a včelařství v České republice Natura viva. Kromě jiného se můžete těšit na unikátní expozici raritních daňčích a sičích trofejí, kterou připravila redakce Světa myslivosti.

Doporučeno Začíná Natura viva 2019

Rarita 2019 speciál – daněk & sika je soutěž o nejzajímavější trofej daňka evropského a siky japonského, kterou v roce 2019 uspořádal časopis Svět myslivosti. Zájemci o účast zaslali redakci fotografie raritních trofejí daňků a siků ulovených v honitbách České republiky a Slovenska (soutěž byla otevřena pro české a slovenské myslivce). Trofeje rozdělené do kategorií Daněk a Sika (společně sika japonský a sika Dybovského), bez rozlišení, zda jde o trofeje z volných honiteb či obor, hodnotila vizuálně podle fotografií desetičlenná porota a také čtenáři časopisu (ti hlasovali pomocí kupónů uveřejněných v časopisu).
Na základě spolupráce redakce Světa myslivosti s Výstavištěm Lysá nad Labem, spol. s r. o., a především díky laskavosti a ochotě lovců vybraných trofejí, bylo možné připravit na výstavě Natura viva 2019 unikátní expozici celkem 30 trofejí (13 daňčích a 17 sičích), které jsou k vidění hale A2 hned naproti stánku Světa myslivosti. Redakce dala vytisknout i zvláštní vydání časopisu k této expozici, které je na výstavě zdarma k dostání a najdete ho také v příloze této zprávy.

Těšíme se na setkání s vámi na stánku Světa myslivosti v hale A2!

Svět myslivosti děkuje partnerům soutěže Rarita 2019 speciál – daněk & sika za podporu!

Poslední změna: 22.05.2019 8:22

(0 hlasů)
All Rights Reserved | SvetMyslivosti.cz | Lesnická práce s.r.o.