Logo
Vytisknout stránku

Svět myslivosti oceněn LIGOU LIBE

Redakce Světa myslivosti a portál Silvarium.cz získaly významné ocenění od LIGY LIBE za dlouholetou spolupráci a podporu boje za práva slušných občanů na legální soukromou zbraň.

Doporučeno Svět myslivosti oceněn LIGOU LIBE

V úterý 5. února 2019 převzal šéfredaktor Světa myslivosti David Vaca z rukou prezidenta LIGY LIBE, z. s., (Petice proti nesmyslným zákazům legálních obranných prostředků) Pavla Černého ocenění za dlouholetou spolupráci a podporu boje za práva slušných občanů na legální soukromou zbraň.
„Potřebná osvěta ohledně naší petice, bruselské zákazové směrnice a nyní taktéž i snah Evropské komise zakázat olovo ve střelivu a rybářských zátěžích se k myslivcům dostává obtížně. Důvodem je, že velká část z nich – zejména těch starších – nepoužívá sociální sítě, a v mnoha případech ani počítače obecně. Proto je tištěný časopis cenným a někdy i jediným zdrojem osvěty v myslivecké komunitě,“ upozornil Pavel Černý.
„Redakce Světa myslivosti a portálu Silvarium.cz si ocenění GOLD LIGA velice váží. Nadále se budeme snažit přinášet objektivní informace z oblasti zbraní a podporovat právo občanů na jejich držení,“ uvedl David Vaca.
Redakce

Poslední změna: 07.02.2019 12:52

(0 hlasů)
All Rights Reserved | SvetMyslivosti.cz | Lesnická práce s.r.o.