Přihlásit

Svět myslivosti nově k dostání v síti prodejen GECO!

Od května 2020 je možné Svět myslivosti nově zakoupit v síti prodejen GECO po celé České republice. Je to výborná zpráva pro všechny čtenáře, kteří měli problém se sháněním časopisu ve stánkovém prodeji. Nyní pro ně bude Svět myslivosti mnohem lépe dostupný.

Doporučeno Svět myslivosti nově k dostání v síti prodejen GECO!

V minulosti jsme registrovali stesky některých čtenářů, že Svět myslivosti je ve stánkovém prodeji obtížně sehnatelný. Opatřením, které povede k podstatnému zlepšení situace, je uvedení časopisu do prodeje v přibližně 280 prodejnách firmy GECO po celé České republice. Velkou část prodejen najdete v obchodních galeriích, hypermarketech a supermarketech, takže při nákupu se stačí zastavit v příslušné prodejně pro aktuální číslo časopisu a nemusíte ho „naslepo“ hledat u jiných stánků. V případě, že by časopis byl vyprodán, požádejte pracovníky stánku o navýšení odběru.
Optimalizací prodejních míst se snažíme být blíže všem čtenářům, kteří upřednostňují chodit si pro časopis do stánkového prodeje před předplatným. Nutno dodat, že prodejní místa, kde byl Svět myslivosti dosud k dostání a prodával se, zůstávají zachována.

Redakce

(0 hlasů)

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.