Přihlásit

Nový náměstek generálního ředitele CIC

7. září uvítala CIC nového náměstka generálního ředitele, Marka Ryana. Do týmu CIC přináší celosvětové znalosti, pracoval v mezinárodním rozvojovém poradenství, zejména v oblasti zemědělství a hospodaření s přírodními zdroji, včetně zachování biologické rozmanitosti. Je obeznámen s procesy, programy a projekty mnoha mnohostranných a bilaterálních rozvojových agentur, stejně jako s národními vládami a mezinárodními a regionálními organizacemi.

Doporučeno Nový náměstek generálního ředitele CIC

Ryan pracoval pro CIC již v letech 2012 – 2014, kdy byl přijat na pomoc při řízení celosvětově rostoucího portfolia aktivit CIC.
Je to irský občan s rodinnými vazbami v Maďarsku. Absolvoval studium environmentálních věd, politiky a managementu na čtyřech předních evropských univerzitách a stal se bakalářem agroenvironmentálních věd (University College Dublin). Zajímá ho studium cizích jazyků a kultur. Je nadšeným myslivcem.
Jako náměstek generálního ředitele se těší na rozšíření svých znalostní a poskytnutí svých služeb při prosazování role CIC v trvale udržitelném hospodaření a ochraně volně žijících živočichů.

Podle CIC, redakce

Poslední změna: 12.09.2018 13:23

(0 hlasů)

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.