Logo
Vytisknout stránku

Lovecká kronika znovu v prodeji

U příležitosti 20 let existence Světa myslivosti vychází v nakladatelství Lesnická práce, s. r. o, třetí vydání populární Lovecké kroniky určené k zapisování úlovků. Do prodeje bude oficiálně slavnostně uvedena na výstavě Natura viva 2019, a to za zvýhodněnou cenu. Již nyní přijímáme předobjednávky!

Doporučeno Lovecká kronika znovu v prodeji

Lovecká kronika slouží svému majiteli:

  • k zapisování úlovků z individuálních i společných lovů,
  • k evidenci celkových ročních úlovků,
  • k zaznamenávání zážitků z lovů, z mysliveckých akcí, z posledních lečí, ze setkání s přáteli, z návštěv přehlídek trofejí atd.
  • k vlepování fotodokumentace (trofeje, výřady, lovečtí psi, záběry z honitby, lovecké chaty, návštěvy výstav trofejí atd.).

Lovecká kronika je zdobena ilustracemi našeho známého malíře zvěře a přírody Václava Nasvětila. Má kvalitní knižní vazbu (imitace kůže) a 192 stran.

Vytvořte si svou Loveckou kroniku, knihu osobních vzpomínek na zážitky z lovů, na setkání s mysliveckými přáteli, na své lovecké psy.

Správnému myslivci by Lovecká kronika neměla chybět!

Zaváděcí prodejní cena 350 Kč pouze na výstavě Natura viva 2019 (22. – 26. 5. 2019). Výhodou je, že nebudete muset platit poštovné a balné a ještě vám k nákupu zdarma natočíme skvělé pivo Hubertus!

Prodejní cena v e-shopu na www.silvarium.cz: 375 Kč + poštovné a balné

 

Poslední změna: 10.05.2019 10:33

(0 hlasů)
All Rights Reserved | SvetMyslivosti.cz | Lesnická práce s.r.o.