Přihlásit

Kazatelna obsazena: muž vyháněl myslivce i policii nožem

52letý muž v německém Porýní-Falcu využil jako dočasné bydlení kazatelnu. Když ho myslivec, který šel na čekanou, požádal o opuštění loveckého zařízení, vytáhl na něj nůž. Na místě musela zasáhnout speciální policejní skupina. Pachatele odvezla na psychiatrické vyšetření.

Doporučeno Ilustrační fotografie Pixabay Ilustrační fotografie Pixabay

Ve středu 8. ledna se vydal myslivec na čekanou v lese Ruhbank poblíž německého Pirmasens (Porýní-Falc). Na místě však zjistil, že kazatelnu využil k bydlení 52letý neznámý muž. Lovec ho požádal o odchod, avšak ten mu nevyhověl. Zavolal proto na policii. Cizinec na něj během hovoru vytáhl nůž a vyhrožoval mu.

Zasáhnout musela zvláštní policejní skupina
Muž ohrožoval také policisty, kteří přijeli na místo. Podle policejního mluvčího byla nasazena speciální skupina a „okupanta kazatelny“ zatkla. Pachatel působil zmateně, a byl proto odvezen k psychiatrickému vyšetření.
Podle jagderleben.de, 11. 1. 2020, redakce

Poslední změna: 15.01.2020 9:08

(0 hlasů)

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.