Logo
Vytisknout stránku

ČMMJ má jednatelku, stala se jí Martina Novotná

Na jednání Myslivecké rady ČMMJ dne 10. května 2016 proběhlo výběrové řízení na funkci jednatele ČMMJ. Závěrečného kola se zúčastnili tři kandidáti. Novým jednatelem, respektive jednatelkou Myslivecká rada zvolila Martinu Novotnou, která po odvolání předchozího jednatele Josefa Orlovského z funkce v únoru letošního roku (Svět myslivosti č. 3/2016) řídila sekretariát ČMMJ. V čele sekretariátu naší největší myslivecké organizace tak historicky poprvé stanula žena.

Doporučeno ČMMJ má jednatelku, stala se jí Martina Novotná

Martina Novotná (ročník 1986) pochází z Uherského Hradiště, kde absolvovala obchodní akademii (2001–2005). V letech 2005–2009 studovala lesní inženýrství na Lesnické a dřevařské fakultě Mendelovy zemědělské a lesnické univerzity v Brně, ale studium nedokončila. Od roku 2015 studuje obor provoz a řízení myslivosti na Fakultě lesnické a dřevařské České zemědělské univerzity v Praze.

V roce 2010 nastoupila jako referentka na sekretariát ČMMJ v Praze. Po organizačních změnách v roce 2014 byla pověřena vedením jeho kulturně-propagačního oddělení (do léta 2015) a v únoru 2016 celého pražského sekretariátu. Před nástupem k ČMMJ pracovala rok u zahraniční společnosti jako zákaznická podpora pro německy mluvící státy a šest měsíců byla na studijním pobytu v Innsbrucku v Rakousku.

Martina Novotná pochází z myslivecké rodiny. Její otec byl jednatelem Okresního mysliveckého spolku ČMMJ Uherské Hradiště, kde v letech 2000–2005 brigádně vypomáhala. Věnovala se též organizování soutěže Zlatá srnčí trofej (praktikantka, vedoucí, zástupkyně hlavního vedoucího na národním finále soutěže). Je členkou několika klubů ČMMJ, aktivní myslivkyní, věnuje se lovecké hudbě, kynologii a práci s mládeží.

Je svobodná a bezdětná.

red.

Více informací najdete v červnovém čísle Světa myslivosti.

{module Svět myslivosti - květen 2016}

(0 hlasů)
All Rights Reserved | SvetMyslivosti.cz | Lesnická práce s.r.o.