Logo
Vytisknout stránku

Aktuální informace k úhradě předplatného pro rok 2021

Stálým předplatitelům Světa myslivosti, kteří dosud neobdrželi poštovní poukázku k úhradě předplatného pro rok 2021, bude poukázka doručena v nejbližších dnech. Redakce se omlouvá za zdržení dodání poukázky vlivem technických potíží způsobených přechodem na nový systém evidence předplatného.

Doporučeno Aktuální informace k úhradě předplatného pro rok 2021 Foto archiv redakce

Velice si vážíme zájmu čtenářů o Svět myslivosti, jehož dokladem byly desítky telefonátů na přelomu listopadu a prosince, v nichž nás stálí předplatitelé upozorňovali na to, že dosud neobdrželi poštovní poukázku k úhradě předplatného na rok 2021. Poukázky budou doručovány poštou v týdnu od 7. prosince. Za zpoždění jejich dodání se omlouváme a děkujeme za trpělivost.

Všem, kteří uhradí předplatné do pondělí 21. prosince, bude Svět myslivosti č. 1/2021 doručen v prvním lednovém týdnu.

V rámci zkvalitnění služeb a usnadnění plateb předplatného i následné komunikace si vás dovolujeme požádat o poskytnutí vaší e‑mailové adresy, na kterou vám budeme zasílat informace pro úhradu předplatného, zálohové faktury, daňové doklady, případně i upozornění na zvýhodněné nabídky v našem knihkupectví určené pro předplatitele.

Adresu nám, prosím, zašlete na e‑mail Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.. Poskytnuté údaje nebudeme předávat třetím stranám, budou sloužit pouze pro komunikaci s naším oddělením pro předplatné. Pokud nám adresu neposkytnete, budeme s vámi nadále komunikovat způsobem, jakým jste byli zvyklí, a úhradu předplatného řešit poštovní poukázkou.

Veškeré dotazy k předplatnému rádi zodpovíme telefonicky v pracovních dnech od 8.30 do 16.00 hod. na číslech 604 211 171 a 321 679 413 či elektronicky na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Ještě jednou děkujeme za zájem o náš časopis.

Redakce

 

(0 hlasů)
All Rights Reserved | SvetMyslivosti.cz | Lesnická práce s.r.o.