Logo
Vytisknout stránku

Další úspěšná Velká cena Zebína (Jičínský deník)

Jičín
Za krásného počasí se konal 7. ročník Velké ceny Zebína na střelnici ČMMJ Okresního mysliveckého spolku Jičín pod kopcem Zebín. Soutěžilo se ve střelbě z brokovnice trapu 3x25 terčů (tato disciplína byla rozdělena na kategorie veteráni, junioři a senioři, kteří stříleli navíc i finálovou položku na 25 terčů) a ve střelbě z malorážky na terč běžící lišky.
Na trapu se přihlásilo 45 závodníků a na střelbu z malorážky 31 střelců. Vítězem na trapu v kategorii seniorů se stal Zdeněk Chaloupský z Psinic nástřelem 70+21+1 terč, druhé místo obsadil Jiří Maleček z Kolína 70+21 terčů a třetí skončil Jaromír Jabůrek z Hradce Králové 68+20 terčů.
V kategorii veteránů bylo pořadí: 1. Petr Kočí (Mimoň) 68, 2. Jaroslav Moravec (Solnice) 66, 3. Jiří Rosenbaum (Kolín) 63. V kategorii juniorů zvítězil Zdeněk Kutmon z Pševse, druhé místo obsadil Tomáš Knap (Syřenov). V malorážce zvítězil ing. Josef Kraus (Lomnice n. Pop.) nástřelem 94 bodů, 2. Josef Erben (Máslojedy) 87, 3. Václav Samek (Rychnov n. Kn.) 84.
V kategorii juniorů získal zlatou medaili Dominik Šimek z Vidochova 70 bodů, druhý skončil Tomáš Knap (Syřenov) 69 a třetí Jakub Ticháček (Nová Paka) 33. V kategorii žen a juniorek zvítězila Zuzana Erbenová z Máslojed, 2. Gabriela Krausová (Lomnice nad Popelkou), 3. Alena Kovářová z Nymburka. Před vyhlášením výsledků byla vylosovaná tombola, hlavní cenou byla elektrická pila.

Foto - VÍTĚZOVÉ JEDNOTLIVÝCH KATEGORIÍ sedmého ročníku Velké ceny Zebína.
Foto - Archiv ČMMJ

(joker)

All Rights Reserved | SvetMyslivosti.cz | Lesnická práce s.r.o.