Přihlásit

Další úspěšná Velká cena Zebína (Jičínský deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Jičín
Za krásného počasí se konal 7. ročník Velké ceny Zebína na střelnici ČMMJ Okresního mysliveckého spolku Jičín pod kopcem Zebín. Soutěžilo se ve střelbě z brokovnice trapu 3x25 terčů (tato disciplína byla rozdělena na kategorie veteráni, junioři a senioři, kteří stříleli navíc i finálovou položku na 25 terčů) a ve střelbě z malorážky na terč běžící lišky.
Na trapu se přihlásilo 45 závodníků a na střelbu z malorážky 31 střelců. Vítězem na trapu v kategorii seniorů se stal Zdeněk Chaloupský z Psinic nástřelem 70+21+1 terč, druhé místo obsadil Jiří Maleček z Kolína 70+21 terčů a třetí skončil Jaromír Jabůrek z Hradce Králové 68+20 terčů.
V kategorii veteránů bylo pořadí: 1. Petr Kočí (Mimoň) 68, 2. Jaroslav Moravec (Solnice) 66, 3. Jiří Rosenbaum (Kolín) 63. V kategorii juniorů zvítězil Zdeněk Kutmon z Pševse, druhé místo obsadil Tomáš Knap (Syřenov). V malorážce zvítězil ing. Josef Kraus (Lomnice n. Pop.) nástřelem 94 bodů, 2. Josef Erben (Máslojedy) 87, 3. Václav Samek (Rychnov n. Kn.) 84.
V kategorii juniorů získal zlatou medaili Dominik Šimek z Vidochova 70 bodů, druhý skončil Tomáš Knap (Syřenov) 69 a třetí Jakub Ticháček (Nová Paka) 33. V kategorii žen a juniorek zvítězila Zuzana Erbenová z Máslojed, 2. Gabriela Krausová (Lomnice nad Popelkou), 3. Alena Kovářová z Nymburka. Před vyhlášením výsledků byla vylosovaná tombola, hlavní cenou byla elektrická pila.

Foto - VÍTĚZOVÉ JEDNOTLIVÝCH KATEGORIÍ sedmého ročníku Velké ceny Zebína.
Foto - Archiv ČMMJ

(joker)

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.