Přihlásit

Lovy beze zbraní aneb Vyfoť to! (kudyznudy.cz)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Díky dostupnosti kvalitních fotoaparátů jsou dnes digitální zrcadlovky rozšířenější než kdykoli předtím. O klasických digitálních fotoaparátech už ani nemluvíme, protože ty se staly naprostou samozřejmostí. A jaký jiný, než barevný podzimní čas, je tím nejlepším obdobím, kdy si focení jak se patří užít?

Zbývá už jenom vymyslet, co vlastně chcete fotit. Pochopitelně zajímavé fotografie se dají pořídit kdekoli na světě, pokud se budete trochu snažit, najdete zajímavé náměty jak ve městě, tak v panenském údolí v horách. K volnočasovým aktivitám ale patří i focení zvířat. Proto jsme pro vás vybrali nejrůznější místa, kde se ke zvířatům dostanete v jejich přirozených podmínkách. Nažhavte proto svoje teleobjektivy a vydejte se na lovy beze zbraní s Kudy z nudy.

Celý článek najdete zde.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.