Přihlásit

Myslivci uklízeli odpadky (Klatovský deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Poslední dubnovou sobotu uspořádali členové mysliveckého spolku Koryta - Bezděkov brigádu na sběr komunálního odpadu v honitbě, kterou obhospodařují.
"Zaměřili jsme se na obecní les zvaný Na Podmezí. Okolo lesa vede cesta, a tak jsme očekávali, že v blízkosti komunikace nějaký odpad nalezneme. Nikoho z nás však ani ve snu nenapadlo, že v daném úseku sebereme desítky PET lahví, plechovek od nápojů a potravin, sklenice, igelity, ale i prázdné kanystry od benzinu, směsí do ostřikovačů a mnoho dalších odpadků. Tato akce měla mezi členy velmi kladný ohlas, a proto jsme se rozhodli, že v květnu uspořádáme další brigádu a zaměříme se na další část honitby. Všem zúčastněným, včetně jejich dětí, které se přidaly ke svým rodičům, patří poděkování," uvedl za myslivce Jan Hulec.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.