Přihlásit

Naši myslivci přikrmují a chystají ples (Týdeník Litoměřicko)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Naše myslivecká organizace čítá v současné době 950 organizovaných členů v Českomoravské myslivecké jednotě, kteří jsou organizováni v 81 mysliveckých spolcích a honitbách v našem okrese. Ve všech honitbách mají myslivci v současném zimním období hlavní starost o zimní přikrmování zvěře kvalitním senem, jadrnými krmivy, doplněním slanisek a podobně. Zima v současné době není tak krutá, zejména ve sněhu, ale přes mírnou zimu myslivci musejí zvěř přikrmovat, blíží se navíc jaro a kladení mláďat a zvěř musí být fyzicky připravená.

Mimo tyto starosti se myslivci chtějí také bavit. Připravujeme jako každým rokem okresní myslivecký ples, který se bude konat 15. března od 20 hodin v hotelu Koliba na Zahradě Čech v Litoměřicích. Těšíme se na hojnou účast našich myslivců i ostatní veřejnosti, jejichž pozornost přitahujeme zejména bohatou tombolou tvořenou zvěřinou ulovenou v našem okrese.
Myslivosti zdar!

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.