Přihlásit

Laň si přišla do obchodu pro jídlo. Pak se vrátila i s celou rodinou (TN.cz)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Do obchodu se smíšeným zbožím v americkém Coloradu přišla zvědavá laňka. Když ji prodavačka nakrmila, zvíře se po půl hodině vrátilo s celou svojí rodinou.

Pracovnice obchodu se smíšeným zbožím v americkém státě Colorado Lori Jonesová zrovna rovnala zboží, když do obchodu vstoupila zvědavá laň. Odvážné zvíře si nejprve prohlíželo vystavené sluneční brýle.

Pak laň zřejmě zjistila, že se nedají sníst, a začala se poohlížet dál po prodejně. Prodavačce došlo, že zvíře hledá nějaké jídlo, a tak jej nakrmila sušenkami. Ven z prodejny pak laňku vylákala arašídovou tyčinkou.

Asi o půl hodiny později kontrolovala Lori v kanceláři skladové zásoby, když uslyšela v obchodě podivný šramot. Když vyšla ven, uviděla, že jelení máma se vrátila, a to s celou svojí rodinkou!

"Nemohla jsem se přestat smát," vypráví Lori. "Mláďata se držela spíše vzadu, jedno však sebralo odvahu a šlo očichávat jídlo vystavené v poličce. Bylo celé po mámě," řekla pobaveně prodavačka.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.