Přihlásit

Z Uherského Brodu střelcům (Zbraně a náboje)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

CZ 527 CARBINE SYNTHETIC

Jednoduchá, lehká, pohotová, přesná, výkonná, spolehlivá, odolná – taková by měla být „pracovní“ puška určená pro každodenní pobyt v divoké přírodě, kde má uživateli sloužit pro obstarání obživy i pro obranu před predátory, v nejhorším případě včetně těch nejnebezpečnějších dvounohých. A právě takový je kompaktní model CZ 527 CARBINE SYNTHETIC, u něhož Česká zbrojovka úspěšně propojila přednosti svého legendárního malého Mauseru ve výkonných rážích .223 Rem. nebo 7,62x39 s moderně tvarovanou polymerovou pažbou s komfortní povrchovou úpravou soft-touch. Tato kulovnice, která se nezalekne ani těch nejdrsnějších klimatických podmínek, je vybavena mechanickými mířidly v podobě stranově stavitelného hledí a výškově stavitelné mušky zvýrazněné červeným světlovodným vláknem.

CZ 512 TACTICAL

Malorážky CZ patří mezi velmi oblíbené pušky pro lov, sport a hobby střelbu, a to díky jejich – pro zákazníka velmi příjemnému – poměru kvalita/cena. Nosnou řadou malorážek CZ je CZ 455, která se objevuje v mnoha modifikacích tak, aby si každý uživatel po celém světě vybral ten svůj model. Tuto řadu doplňuje semiautomatická malorážka CZ 512, která se stává čím dál populárnější. Vyznačuje se velkou přesností, jednoduchostí mechanismu, dlouhou životností a pro uživatele velmi pohodlným ovládáním.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.