Přihlásit

Srážka s medvědem způsobila tragickou nehodu na severu Slovenska (ČTK)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Bratislava - Srážka automobilu s medvědem zapříčinila dnes tragickou dopravní nehodu, při které na vytížené silnici na severu Slovenska zemřela jedna osoba. ČTK o tom informovala policejní mluvčí Jana Balogová.

Osobní vůz u Ružomberoku nejprve předjel kamion a krátce po zařazení do svého pruhu srazil medvěda, který vážil asi 200 kilogramů. Po srážce byly ostatky šelmy odhozeny do protisměru, kde právě projíždělo jiné osobní auto. Řidič tohoto vozu ve snaze vyhnout se sraženému medvědovi přejel do protisměru, kde se srazil s kamionem. Jedna osoba z osobního auta zraněním podlehla, další dva členové posádky utrpěli zranění. Podle médií jsou mimo ohrožení života.

Nehoda se stala na hlavním silničním tahu mezi Ružomberokem a Banskou Bystricí, který vede mezi Nízkými Tatrami a pohořím Velká Fatra.

Adrian Bobok

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.