Přihlásit

Konec prázdnin se v Klokočí velice vydařil (Hranický týden)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

V Klokočí si závěr prázdnin opravdu vychutnali. Od pondělí 20. do čtvrtka 23. srpna se každý večer rozjížděl kinematograf bratří Čadíků. Po čtyři dny se scházeli lidé k českým filmům pro děti i dospělé. Organizátoři i provozovatelé kinematografu byli velmi mile překvapeni návštěvností. Přicházely celé rodiny s dětmi, mladí i starší občané z Klokočí a okolních obcí. Všichni přišli s úsměvem a skvělou náladou. Navíc dobrovolné vstupné míří tam, kde je to potřeba. Na dobročinné účely, na Konto Bariéry. Výše tohoto příspěvku byla neuvěřitelná. Návštěvníci kina přispěli částkou 23 000 korun. Skvělé!!!


V sobotu se i přes proměnlivé počasí uskutečnil již desátý ročník Klokočského srandobraní.
Třicet šest odvážných přišlo zápolit v netradičních disciplínách. Čekalo je deset soutěží – výběr toho nejlepšího z minulých ročníků. Jako vždy se všichni borci zúčastněných družstev a pořadatelé zhostili svého úkolu s nesmírným nasazením.
Pro diváky byl připraven i doprovodný program. Skákací hrad, trampolína pro děti, malování na obličej, hasičská pěna a vystoupení skupiny Alimah.

Program obohatil velkou měrou Myslivecký spolek Podsedek Milenov.
Přichystána byla lesní pedagogika, soutěž ve střelbě ze vzduchovky, výstava trofejí, přednášky o myslivosti i občerstvení ze zvěřiny. Celý den se o chuťové buňky návštěvníků starali také pořadatelé v bufetu, majitelé řeznictví z Malhotic a stánek s koláčky a frgály. Všichni se úžasně bavili i díky skvělé moderátorské práci DJ Milana. Na závěr večera se vyhlašovaly výsledky celodenního boje mezi družstvy soutěžících. Ale ještě před předáním cen se zúčastněné týmy pochlubily básničkami, které složily k desátým narozeninám této unikátní akce. Potlesk diváků vypovídal za vše. Moc se jim to povedlo.
Organizátoři chtějí poděkovat soutěžícím borcům, že akci neustále zachovávají přízeň, že se umějí dobře bavit a i navzdory nějaké té bolístce ze sebe vydávají ohromující fyzické výkony. Divákům zase vyjadřují vděčnost za podporu a jejich věrnost. Za rok se na vás zase těší – dámský spolek KloKočky.

Martina Martinková

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.