Přihlásit

Klokočí (Hranický týden)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

KLOKOČSKÉ SRANDOBRANÍ – 10. ročník tradiční soutěže v netradičních sportovních disciplínách se koná v sobotu 25. srpna od 13 do 18 hodin na hřišti za obecním úřadem. Kromě nejvydařenějších disciplín z posledních ročníků se mohou lidé těšit na expozici Klokočského srandobraní od roku 2009, skákací hrad a trampolínu, malování na obličej, hasičskou pěnu, taneční vystoupení orientálních tanečnic ze skupiny Alimah a taneční vystoupení break dance NBC Crew.

V rámci akce také proběhne prezentace Mysliveckého spolku Podsedek Milenov – výstava trofejí, zbraní a mysliveckých pomůcek, lidé se seznámí se stavem myslivosti v regionu a uvidí ukázku práce mysliveckého psa. Pro děti je připravena soutěž ve střelbě ze vzduchovky a lesní pedagogika. Chybět nebude ani jelení guláš, grilované speciality Oldřicha Kubeši a moderování v podání DJ Milana.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.