Přihlásit

Zloděj se do pasti chytil sám (Střední Čechy)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Praha - Vykrást dílnu s nářadím se zachtělo zloději v osmém pražském obvodu. Protáhl se otvorem sklepní kóje a po vylomení zámku dveří začal v dílně rabovat. Majitel soukromé montážní firmy, který už měl se zloději svoje zkušenosti, si ale na nezvané hosty políčil past - myslivecká železa na škodnou zvěř. Chmatákovi tak uvízla pravá ruka v železech a levá mu byla k ničemu. Osmnáctiletého mladíka si pak vyzvedla policie a zdravotníci.

(pšt)

Vyšlo také v: Benešovský deník, Berounský deník, Blanenský deník, Boleslavský deník, Brněnský deník, Břeclavský deník, Českobudějovický deník, Českokrumlovský deník, Domažlický deník, Havlíčskobrodský deník, Hodonínský deník, Hradecký deník, Chebský deník, Chrudimský deník, Jičínský deník, Jihlavský deník, Jindřichohradecký deník, Karlovarský deník, Kladenský deník, Klatovský deník, Kolínský deník, Krkonošský deník, Kutnohorský deník, Mělnický deník, Náchodský deník, Nymburský deník, Orlický deník, Pardubický deník, Pelhřimovský deník, Písecký deník, Plzeňský deník, Prachatický deník, Pražský deník, Příbramský deník, Rakovnický deník, Rokycanský deník, Rychnovský deník, Sokolovský deník, Strakonický deník, Svitavský deník, Táborský deník, Tachovský deník, Třebíčský deník, Vysočina, Vyškovský deník, Znojemský deník, Žďárský deník

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.