Přihlásit

Kluk odešel se zbraní (Ústecký deník)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Děčín - Po patnáctiletém mladíkovi ze Šluknova na Děčínsku pátrají v těchto dnech policisté po celé České republice. Chlapec je pohřešován již od poloviny minulého týdne, kdy odešel bez jakékoliv informace z domova. Mladík je studentem Střední lesnické školy ve Šluknově, na kterou docházel teprve od září loňského roku.
"Při odchodu z domova si sebou vzal i dvě legálně držené zbraně. Jednalo se o opakovací kulovnici a o brokovnici. Policisté nyní zkoumají, zda se mladík nezdržuje někde u kamarádů," řekla děčínská policejní mluvčí Aneta Zdobylaková.
Žádnou velkou pátrací akci policisté zatím nechystají. "Pokud by ale byl chlapec pohřešován již celý týden, nemůžeme ji vyloučit. Povolat bychom mohli i policejní vrtulník s termovizí. Do té doby je ale po chlapci vyhlášeno celostátní pátrání a čeká se, zda se neobjeví doma. Podle našich zkušeností by mu v průběhu jednoho týdne mohly dojít peníze nebo bude muset odejít od kamarádů, u kterých může dočasně přespávat, a to ho donutí se vrátit domů," podotkla Zdobylaková.
Včera večer policisté zatím neměli žádné konkrétní informace, které by je vedly k nalezení mladíka.
---

Pohřešovaný patnáctiletý mladík
Pohřešovaný Karel NERAD je 185 cm vysoký, štíhlé postavy, má hnědé středně dlouhé vlasy a modré oči, na nich nosídioptrické brýle. Oblečen byl do zeleného mysliveckého obleku. Informace o jeho pohybu můžou lidé volat na tísňovou linku 158

(kra)

Vyšlo také v: Děčínský deník, Chomutovský deník, Litoměřický deník, Mostecký deník, Teplický deník, Žatecký a lounský deník

[V L T A V A+P N P R E S S+L A B E]

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.