Přihlásit

Mrtvou bachyni si převzali po nehodě místní myslivci (Noviny Region Frýdecko-Místecko)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost


FRÝDEK-MÍSTEK (sru) - Hromadná dopravní nehoda na čtyřproudové komunikaci ve Frýdku-Místku, jejíž příčinou byla přebíhající bachyně s malými divočáky, si vyžádala nejen vysokou škodu, ale i dvě zraněné osoby.

Kolize se stala v pátek 6. dubna v časných ranních hodinách. "Řidiči seatu vběhla nečekaně do cesty bachyně, kterou náraz usmrtil," uvedl vedoucí oddělení dopravních nehod Okresního ředitelství Policie ČR ve Frýdku-Místku Miroslav Škola. Následkem toho se staly prakticky na stejném místě ještě další dvě nehody. Pětatřicetiletý řidič nákladního vozidla Iweco s návěsem zezadu narazil do osobního vozu Škoda Felicia, za jehož volantem seděl sedmatřicetiletý muž z Frýdku-Místku. Řidič kamionu původně našemu redaktorovi řekl, že muž byl zraněn těžce a sanitka jej odvezla do nemocnie. "Řidič felicie utrpěl lehké zranění, stejně dopadl i jeho  šestačtyřicetiletý spolujezdec," upřesnil Miroslav Škola s tím, že náraz jejich vozidlo odhodil do dalšího auta Mazda 6, kterou řídil šestačtyřicetiletý muž z Ostravy.
 "Proběhlo to jako při kulečníku. Nakonec i tento vůz střet vymrštil na Ford Fiesta sedmapadesátiletého majitele z Ostravy,  a ten vrazil do vozidla Opel Astra, který řídila dvaačtyřicetiletá žena z Frýdku-Místku," líčil Škola. Řetězová nehoda zablokovala dopravu asi na tři hodiny. Na nákladním voze vznikla škoda za třicet, na felicii za padesát, na mazdě za padesát, fordu za čtyřicet a opelu za dvacet tisíc korun. "Byla to letos první nehoda se zvířetem na Frýdecko-Místecku. Usmrceného divočáka si pak převzal zástupce mysliveckého sdružení," uzavřel Škola.

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.