Přihlásit

Dnes začala hlavní lovecká sezona (Střední Čechy)

  • Kategorie: Zpravy z oboru myslivost

Praha
Začíná doba hlavního nástupu lovecké sezony. Ode dneška je povolen lov jelení zvěře a myslivci i sváteční lovci mohou vyrazit také na divočáky. Od 15. srpna se mohou lovit daňci a husy. V září začíná lov holé srnčí zvěře a kachny divoké. Drobná zvěř se smí střílet až od 1. listopadu. Celá doba lovu je rozložena do několika etap a musí se vycházet z plánu lovu schváleného držitelem honitby a potvrzeného státní správou. Každý myslivec musí mít lovecký lístek, doklad o pojištění, zbrojní průkaz a povolenku k lovu daného druhu zvěře.

(čtk)

Vyšlo také v: Benešovský deník, Berounský deník, Blanenský deník, Boleslavský deník, Brněnský deník, Bruntálský a Krnovský deník, Břeclavský deník, Českobudějovický deník, Českokrumlovský deník, Českolipský deník, Děčínský deník, Domažlický deník, Frýdecko-Místecký a Třinecký deník, Havířovský deník, Havlíčskobrodský deník, Hodonínský deník, Hranický deník, Chebský deník, Chomutovský deník, Jablonecký deník, Jihlavský deník, Jindřichohradecký deník, Karlovarský deník, Karvinský deník, Kladenský deník, Klatovský deník, Kolínský deník, Kroměřížský deník, Kutnohorský deník, Liberecký deník, Litoměřický deník, Mělnický deník, Moravskoslezský deník, Mostecký deník, Novojičínský deník, Nymburský deník, Olomoucký deník, Opavský a Hlučínský deník, Pelhřimovský deník, Písecký deník, Plzeňský deník, Prachatický deník, Pražský deník, Prostějovský deník, Přerovský deník, Příbramský deník, Rakovnický deník, Rokycanský deník, Slovácký deník, Sokolovský deník, Strakonický deník, Šumperský a Jesenický deník, Táborský deník, Tachovský deník, Teplický deník, Třebíčský deník, Turnovský a semilský deník, Ústecký deník, Valašský deník, Vysočina, Vyškovský deník, Zlínský deník, Znojemský deník, Žatecký a lounský deník, Žďárský deník

Diskuse na serveru SvetMyslivosti.cz zůstává přístupná pro všechny čtenáře. Pro vkládání příspěvků je nutná registrace pomocí e-mailu. Pravidla diskusí na SvetMyslivosti.cz (Kodex diskutujícího) a stručný návod jak se registrovat naleznete zde.